“Rimski mozaik našega kraja” pod streho

V četrtek, 18. in petek 19. 6. 2009, je za dobro razpoloženje poskrbelo toplo vreme. V soboto smo zaradi slabega vremena odpovedali antične delavnice.

Foto: arhiv TD Šempeter

vhodrn

vhodzalec

Rimska nekropola je v četrtek postala pisano razigrana, saj so otroci OŠ Šempeter prinesli smeh, znanje, dobro voljo, spoštovanje do kulture in zavedanje, da je antični park njihova, Vaša in naša dediščina.

sola

publika

“Modna revija Maje Štamol Droljc” je v petek ob soju luči, odlični glasbi ter toplem večeru marsikomu vzela sapo. Čudovito prepletanje arhitekturnega oblikovanja začetka našega štetja in modno oblikovanje 21. stoletja je z besedami stkala voditeljica Anja Križnik Tomažin. Po rdeči preprogi so znane manekenke ter znane Slovenke predstavile dnevna oblačila in oblačila za svečane priložnosti oblikovalke Maje Štamol Droljc, krasil jih je nakit Katje Kosel ter unikatni čevlji Mihoya.

ogis

enijeva

Foto: Miran Orožim

anja

sanja

maja

randl

Skozi ves večer nas je nagovarjal Kvartet Akord iz Celja.

Ob predstavitvi mogočnih grobnic spremljava na blok flavti Nejc Pogačar.

Foto: arhiv TD Šempeter

akord

Druženje in sproščen klepet se je nadaljeval ob hmeljskih kulinaričnih dobrotah, ki so jih pripravile članice TD Šempeter s pomočjo kuharja Vojka Randla ter ob vrhunskih avstralskih vinih in svetovno znanemu whiskeyu našega pokrovitelja, družbe Pernod – Ricard Slovenija ter ob ekipi Gostišča Miran.

vhod salon