Bio park Nivo

Bio park Nivo je prijeten in lepo urejen park s številnimi energijskimi točkami, ki naše telo napolnijo z energijo. Na počutje blagodejno vpliva že posedanje po skalah in sprehod po energijski poti, ki je speljana tako, da lahko obidemo posamezno točko ali se sprehodimo iz enega v drugi del parka po bližnjicah.

Energija za naše telo

Energijske točke v parku so razdeljene po čakrah človekovega organizma. Čakre so podrobno opisane in označene z rožicami različnih barv, ob tem pa je zapisano tudi področje njihovega delovanja. Z mirovanjem na energijskih točkah se uskladimo z naravo in z njenimi energijami, brez katerih naše zdravje ni popolno.

Nastanek bioparka

Biopark je nastal z namenom, da bi s sanacijo dela degradiranega zemljišča ob tovarni v Vrbju vzpostavili naravno ravnovesje okolice. Prvi so na blagodejne učinke okolja na počutje začeli opozarjati delavci, nato pa so prisotnost energetskih sevanj z meritvami potrdili tudi radiestezisti.

Rastline in živali

V bioparku živi veliko različnih živali in rastlin. Poleg rac, želv in različnih vrst ribniških rib lahko v parku srečamo tudi dva bela in dva črna laboda. Na območju Bio parka Nivo je zasajenih veliko različnih zdravilnih rastlin, ki so označene s slovenskimi in latinskimi imeni.

Naslov:
Lava 11
Celje

Telefon:
+386 41 599 959

E-mail:
janez.stusej@nivo.si

Spletna stran:
www.nivo.si/eko/bio_park_nivo

DELOVNI ČAS

od ponedeljka do petka
najavljene skupine po predhodnem dogovoru

od sobote do nedelje
od 12.00 do 15.30 ure

V primeru slabega vremena (dež, sneg) in ob poledici na energetski poti je Bio park zaprt.